Rinkabyholm

Totalrenoverad enplansvilla

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Ekövägen 16
Lör 29 Januari
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Rinkabyholm | Ekövägen 16

Boarea
157 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 201 m²
Pris
4 650 000 kr

Vi vet att det är många som efterfrågar enplansvillans goda funktion. Här kan hela familjen vara samlade på ett och samma plan samtidigt som alla har möjlighet att få sitt eget krypin. Bostadens 157 kvadratmeter har verkligen fördelats på ett helt ypperligt sätt. Det har skapats ett familjärt och ombonat hem som passar såväl gammal som ung. Vi vågar tro att nästkommande ägare kommer trivas minst lika bra som den nuvarande ägarfamiljen gör idag.

Villans väl tilltagna sällskapsytor har integrerats med ett funktionellt och hemtrevligt kök. Sällskapsdelen gör plats för ett perfekt TV-rum samtidigt som du även har en fin plats för att skapa en mysig läshörna eller kanske ett bra hemmakontor. Möjligheterna är många och det är din familjs behov och önskemål som får bestämma. Rummet har ett generöst ljusinsläpp med fönster som går från golv till tak. I taket får du en behaglig belysning från infällda spotlights.

Det nyligen nämnda köket är modernt och har genomgående inredning och vitvaror i tidlöst vitt. Det vita utförandet får fint sällskap av ett fint golv med marockanskt mönster. Stilrent och gott om färg och form i en perfekt kombination. Köket gör plats för ett stort matmöblemang där du, din familj och släkt och vänner får gott om plats. Matplatsen har förärats med en svart kamin, perfekt för att höja både värmen och mysfaktorn.

Huset har fyra sovrum i bra storlek. Alla fyra rummen har fått väggfärger i lugna och jordnära toner. Det största sovrummet har något så lyxigt som ingång till både ett badrum och en praktisk klädkammare. Det finns risk att ni är flera i familjen som vill göra detta sovrum till sitt.

Det finns två kaklade badrum som går i grått och vitt. Badrummet du når från ett av sovrummen är utrustat med badkar och badrum nummer två har dusch. Den praktiska tvättstugan med klädkammare och groventré är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Groventrén är en perfekt ingång när till exempel barnens kläder är smutsiga efter utelek eller när familjens hund varit ute på en regnig promenad.

Trädgården ligger med ett lugnt och insynsskyddat läge och här bjuds det på vacker att se på i form av bland annat rosor och klematis. Det finns även massa gott att förtära då det finns planteringar med bland annat vinbär, hallon, smultron, fikon , vindruvor, blåbär mm.

Ekö ligger idylliskt och naturnära samtidigt som du endast har 9 km in till centrala Kalmar. Här har du en kort promenad ner till Ekö badplats och Kalmarsund. Du och din familj har endast 1,5 km till Rinkabyholms fulla utbud av förskola/skola, mataffär, frisör, padelbana, föreningsliv mm

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se