Getingen

Pittoresk oas med rätt läge

Visning Kolonigatan Koloniföreningen Jordgubben
Kontakta mäklaren för visning

Getingen | Kolonigatan Koloniföreningen Jordgubben

Boarea
35 m²
Antal rum
2 rum
Pris
750 000 kr

Suktar dina gröna fingrar efter att få påta, odla, rensa och skörda? Strålande! Kolonilotten som heter Jordgubben 18 önskar sig nämligen en ny och omhändertagande ägare. En ägare som vill fortsätta förvalta, vårda och framför allt njuta av denna pittoreska oas. En uppvuxen och blomstrande trädgård med fruktträd, krusbär, rabarber, hallon, smultron, blåbär och björnbär, jordgubbar, rosor, perenner, buskar och mysiga grusgångar. Det finns även ett land med olika fröer i. I denna underbara trädgård är det bara att skörda för att sedan äta och njuta.

Koloniföreningen Jordgubben ligger väl belägen bland vackra villakvarter på Getingen. Om du för en stund vill pausa ditt arbete på kolonilotten har du en kort promenad ner till havet, badplats och lummiga promenadstråk. Med cykel tar det dig bara ett par minuter för att nå centrala Kalmar.

På koloniföreningens hemsida (kolonijordgubben.se) kan du läsa följande ” Du kommer att känna av den gemenskap som genomsyrar hela vårt koloniområde så fort du kommer innanför grinden. Hos oss är grindarna alltid öppna och du är varmt välkommen på en promenad i vårt fantastiskt vackra område.” Visst känns det som en plats med goda förutsättningar för att du ska börja trivas från dag ett.

Det gula huset med vita knutar är i ett mycket fint skick då den genomgick en renovering under 2016. Plankgolv, ljusa väggar och gott om charm. Köket håller hög standard med vita, profilerade luckor, rostfria beslag, svart bänkskiva och infällda spotlights i taket. Den maskinella utrustningen består av ugn, häll, fläkt och kyl/frys. I köket får plats du plats med ett litet matmöblemang.
Allrummet har vita väggar och fönster i två olika väderstreck, här får du ett riktigt fint ljusinsläpp. Rummet gör plats för bäddsoffa, fåtölj, hylla och fåtölj. Mysigt sovrum med plats för säng och sängbord.

Notera att kolonistugan köps för 400 000 kr. Övrig summa avser inventarier.
Köparen måste vara mantalsskriven i Kalmar kommun för att få förvärva denna kolonistuga.

Koloniföreningen Jordgubben har en gedigen historia då den bildades 1917. I föreningen finns det dusch och toalett som medlemmarna nyttjar fritt.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se