Bremerlyckan

Perfekt planerad etta med balkong

Visning Vegagatan 8C
Kontakta mäklaren för visning

Bremerlyckan | Vegagatan 8C

Boarea
36 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
2 962 kr/mån
Pris
1 450 000 kr

Bremerlyckan, det omtyckta kvarteret som stoltserar med vacker arkitektur och ett attraktivt läge. Här bor du med promenadavstånd till Kvarnholmen, Kalmarsund, badplats, universitetet och mysiga strövområden på Stensö.

Väl inne i bostaden möts du av en riktigt väl genomtänkt planlösning. Ett rum i bra storlek som gör plats för säng, soffa, soffbord och byrå. Från rummet tar du dig vidare ut på balkongen som ligger med ett soligt söderläge. Mellan rummet och köket är det halvöppet, perfekt när du har gäster på besök. När gästerna kopplar av i soffan kan du samtidigt hålla dem sällskap när du tillreder god mat i köket. Det funktionella köket gör plats för matmöblemang för 4-5 personer. Köksinredning med både frostade och vita luckor i en snygg kombination, bänkskiva i ek och svart kakel. Lägenhetens moderna och helkaklade badrum har vita väggar och svart golv. I hallen har du ingång till en bra klädkammare, det finns alltså goda chanser till ordning och reda.

Med sina 36 kvadratmeter är det här en riktigt tilltalande och funktionell etta. I månadsavgiften om 2962 kr ingår bredband, värme och vatten. I huset finns det hiss.

Ansvarig mäklare

Åsa Holmkvist

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se