Kvarnholmen

Pärla med låg avgift mitt i stan

Visning Södra Långgatan 15
Ons 27 Oktober
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Kvarnholmen | Södra Långgatan 15

Boarea
20 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
1 595 kr/mån
Pris
895 000 kr

Varmt välkommen till en riktig citypärla. Här bor du med närhet till allt som Kalmar city innebär. Låt dig inte luras av kvadratmeterna för här får du plats med allt du behöver. Hela hemmet har genomgått renovering och är idag i toppskick. Ett fint kök med vita luckor och en fin bänkskiva med gott om förvaring. Ett stort härligt fönster släpper in solens strålar och utsikt har du mot föreningens mysiga innergård. Badrummet är helkaklat och fräscht och erbjuder dusch, wc-stol, handfat oh handdukstork.

Kalmar City är en historisk plats med många unika värden. Här finns gott om caféer, restaurang, tusistattraktioner samt nöje och kultur. Kalmarborna lyfter ofta närheten till allt och den intressanta mixen av världskända varumärken och de lokala unika butikerna som det bästa med shoppingen här samt traditionen av genuint och äkta hantverk. Här finns gott om mötesplatser med 68 caféer och restauranger, de kulturhistoriska inslagen är många och Kalmar City är stadens självklara evenemangsarena med över 100 evenemang om året. Tänk dig att ha närhet till allt detta varje dag.

Från bostaden kliver du ut genom dörren och kommer till en mysig uteplats. Här finns solen nästintill hela dagen. Stadens brus försvinner och vi kan koppla av och finna lugnet. När du vill känna stadens puls kliver du ut mitt i stan och dess utbud.

Föreningen tillåter juridisk person och andra handsuthyrning.

Varmt välkommen.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se