Södra området

Trivsamt hem på söder

Visning Ståthållaregatan 30B
Kontakta mäklaren för visning

Södra området | Ståthållaregatan 30B

Boarea
43 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 396 kr/mån
Pris
1 190 000 kr

Ibland förundras vi över hur ett visst antal kvadratmeter kan kännas så stort. Framför dig har du nu en bostad som framkallar just den känslan, här har verkligen varje kvadratmeter fördelats på rätt sätt för att hela hemmet ska kunna utnyttjas på bästa sätt.

Det trivsamma köket har fina förutsättningar för god matlagning där den maskinella utrustningen består av kyl, frys, fläkt och häll.

Nuvarande ägare nyttjar idag rummet närmast köket som sovrum. Här får du plats med stor säng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Önskar du ett skrivbord, får även det plats. En gång i tiden användes antagligen rummet som matrum, vilket givetvis också går bra. Då får ett större matbord plats där vänner och familj kan slå sig ner och äta gott. Ett alternativ är att ta ner väggen mellan köket och detta rum. Då får du plötsligt ett väl tilltaget kök. Kanske med en trivsam köksö?

Det ljusa sällskapsrummet med det vackra trägolvet agerar idag även matrum, rummet gör nämligen plats för soffa, soffbord, TV samt matmöblemang. Om dina behov istället kräver en arbetshörna, ytterligare förvaringsytor eller en sovdel så är det absolut inga problem.

Modernt och fräscht duschrum med ljusa, kaklade väggar och mörkt klinker på golvet.

När du bor på Södra området blir du bortskämd med att ha Kalmarsund, badplatser och Stensös friluftsområde på promenadavstånd. Du har även närhet till välsorterad ICA-butik, sjukhuset och endast ett par minuter på cykel in till Kvarnholmen, universitetet och centralstationen.

Varmt välkomna.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se