Lugn gata i vackra Förlösa

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Hovstigen 32
Kontakta mäklaren för visning
Budgivning
Budgivning pågår

Hovstigen 32

Boarea / Biarea
85 / 85
Biarea
85 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 255 m²
Pris
1 890 000 kr

Har du en längtan efter att få bosätta dig ett lugnt och familjärt område där barnen ostört kan leka på gatan? Då är Hovstigen och Förlösa helt rätt för dig. I populära Förlösa är just det ofta efterfrågade lugnet påtagligt samtidigt som du bor med ett bekvämt cykelavstånd till förskolor/skolor, mataffär, gym, fotbollsplan mm, allt det där som underlättar familjens vardag.

Hovstigen 32 har haft samma ägare sedan det byggdes 1967 och det är lätt att förstå att de trivts. Ägarna har tagit väl hand om huset men nu är det dags för nya ägare att kavla upp ärmarna och göra det till sitt eget hem. Potentialen är stor så låt fantasin flöda fritt och låt just din dröm bli verklighet. Vill du ha ett större hus och bygga ut så finns möjlighet till det, se detaljplanen.

I dag har huset ett kök i bra storlek, tre sovrum, badrum och ett sällskapsrum med utgång till en altan.
I källaren finns en gillestuga som kan användas som tv-rum eller kanske ett lekrum samt en fina förvaringsutrymmen som man ju aldrig kan få för mycket av. Bergvärme installerades 2009.

Den mysiga tomten om 1255 kvm gör sig ypperligt för dig som gillar trädgårdsjobb att skapa något riktigt bra. Din bil parkerar du i garaget eller på den asfalterade uppfarten.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se