Timmernabben

Mysig bostad på lummig gata

Visning Vattenvägen 6
Kontakta mäklaren för visning

Timmernabben | Vattenvägen 6

Boarea
56 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
448 m²
Pris
1 790 000 kr

Varmt välkommen till detta välskötta fritidshus på Vattenvägen 6. Huset är beläget på en fin tomt på en av Timmernabbens lummigaste gator. Här kommer du få lugn och ro, men också närhet till allt som Timmernabben har att erbjuda. Här finns mysiga promenadstråk, restaurang, pizzeria, matbutik och på några få minuter tar du dig ned till hamnen.

På framsidan av denna bostad finns en härlig altan i ett skönt solläge. När du tar dig in i hemmet möts vi av ett större öppet vardagsrum med kök. Köket är fullutrustat och här finns det plats för matbord med fyra platser in till köket. I Vardagsrummet finns en kamin och bra med plats för soffa eller fåtöljer. Mer i detta hem finns tre sovrum, två stora och ett lite mindre. Hemmet har ett fantastiskt ljusinsläpp som ingen kommer missa. Sist men inte minst finns också ett badrum utrustat med toppmatad tvättmaskin, wc-stol, dusch och handfat.

Timmernabben är känt för sitt härliga båtliv och vart du än tar dig når du sundet. Härlig badplats, tennisklubb, padelbana och Nabbens Rökeri och fisk är några av fördelarna med att bo här.
På nära avstånd finns både Oskarshamn och Kalmar med god kommunikation.

Varmt välkommen på visning.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se