Bredinge Strand

Vackert parhus fördelat på två lägenheter

Visning Bredinge strand 119
Lör 19 Juni
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Bredinge Strand | Bredinge strand 119

Boarea
150 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
888 m²
Pris
2 290 000 kr

Bredinge strand 119 är ett vackert putsat parhus beläget endast 250 meter från Kalmarsund och badplats. Här bor du i en fridfull Ölandsoas och kan därmed ta del av öns fantastiska utbud av nöje, god mat, konst och unika natur. Du har cirka 4 kilometer till Mörbylånga där det finns mataffär, restauranger, förskola/skola, matbutik, padelbana, badplats, föreningsliv mm. Vill du ta dig till fastlandet så har du en smidig bilfärd på cirka 30 min Kalmar.

Det väl omhändertagna parhuset med byggår 2002 är idag fördelat på två lägenheter. En perfekt disposition om du vill hyra ut boendet då du inte är på plats och nyttjar huset själv. Historik finns på historiskt goda hyresintäkter.

Till varje lägenhet finns en väl tilltagen altan och trädgård som gör sig ypperligt för grillkvällar, kubbspel och lata dagar i solskenet.

Nu är du välkommen in i ett boende i ett mycket gott skick. Det första du placerar fötterna är ett terracottafärgat klinkergolv. Klinkergolvet följer dig genom entréplanets samtliga rum, snyggt att se på och enkelt att hålla rent. Genomgående vita och putsade innerväggar.

Sällskapsrum och kök ligger med öppen och trivsam planlösning till varandra. Rummet gör plats för din soffa, tv, soffbord och större matmöblemang. Från sällskapsrummet tar du dig via glasade dubbeldörrar vidare ut till altanen. Köket har vita luckor och bänkskiva i ek. Maskinellt har köket all den utrustning du kan tänkas behöva, här finns diskmaskin, kyl/frys, ugn, spishäll och fläkt. I entréplanet finns ett sovrum med plats för säng och förvaringsmöbel. Badrummet har pustade, vita väggar, klinkergolv och ett fönster som släpper in dagsljuset. I badrummet finns dusch, tvättställ, toalett samt tvättmaskin.

Då är det dags att ta trappan upp till våning nummer två. Här möter du ett häftigt, öppet och rymligt sovrum med charmigt plankgolv och snedtak. Rummet gör plats för dubbelsäng, sängbord, byrå och soffgrupp.

Lägenheterna är likvärdigt utformade och har likadan planlösning. De möbler som står här idag kan följa om köpet om så önskas.

Boendet ligger i ett uppväxt och mysigt område där bebyggelsen utgörs av fritidshus och permanentbostäder. Du kan välja att bo här permanent, använda det som ett sommarboende eller så kanske du vill ha det som en mindre uthyrningsverksamhet, möjligheterna är många!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Simon Rydman

073-076 62 77 | simon@rydmanlanga.se