Varvsholmen

Modernt boende med utsikt över Kalmarsund

Kommande bostad
Visning Utrustningskajen 1
Kontakta mäklaren för visning

Varvsholmen | Utrustningskajen 1

Boarea
72 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
2 854 kr/mån

Varvsholmen har snabbt seglat upp till att vara ett av Kalmars absolut mest attraktiva område, lätt att förstå då Varvsholmen är beläget precis intill Kalmarsund. Med utsikt över vatten och samtidigt på promenadavstånd till Kvarnholmens. Att bo på första parkett med utsikt över Kalmarsund och Ölandsbron är få förunnat. Det finns något väldigt rofyllt med att se årstider svepa över sundet likt en levande tavla som hela tiden byter skepnad beroende på väder, vind och månad på året. Det är sannerligen svårt att tröttna på denna fantastiska utsikt.

Denna välplanerade och stora tvårummaren ger dig en trevlig och social planlösning där kök och sällskapsrum möts på ett okonstlat vis, givetvis med utsikt över sundet. Det ljusa köket med sin mörka stenskiva går i vinkel där den centrala platsen blir den trivsamma köksön. Köksön är perfekt när vänner vill hålla dig sällskap medan du stökar klart i köket. Den maskinella utrustningen består av hel kyl, frys, induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin samt inbyggnadsugn och mikro. Taket förgylls med spotlights som ger ett behagligt sken. I anslutning till köket får det plats ett större matbord och i den andra delen av rummet räcker utrymmet gott och väl för både soffa, fåtölj och tv. Den ovanligt stora inglasade balkongen är magiskt att spendera tid på och blir garanterat den givna platsen att inta både frukost, lunch och kvällsmat under flertalet av årets månader.

Sovrummet är väl tilltaget där dubbelsäng och sängbord enkelt får plats. Mot ena väggen finns garderober och en altandörr som tar dig ut till hemmets alldeles egna uteplats.

Det väl tilltagna och helkaklade badrummet får belysning med hjälpa av infällda spotlights i taket. Passa tvättider och springa med din tvättkorg i trappan slipper du, här finns tvättmaskin och torktumlare. I övrigt är badrummet utrustat med golvvärme, dusch, vägghängd toalett, handdukstork och tvättställ med kommod.

Bosätter du dig på Utrustningskajen 1 har du promenadavstånd in till centrum. Precis utanför din port har du brygga med badstege där du kan ta svalkande dopp. I kvarteret finns gym och populär restaurang. I avgiften om 2854 kr/mån ingår värme, vatten och bredband.

Varmt välkommen!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se