Möjligheternas fastighet

Visning Fjärdingsmannavägen 2
Kontakta mäklaren för visning

Fjärdingsmannavägen 2

Boarea / Biarea
265 / 90
Biarea
90 m²
Antal rum
11 rum
Tomtarea
1 545 m²
Pris
2 890 000 kr

Framför dig har du de goda möjligheternas fastighet. 265 kvadratmeter fördelat på hela 11 rum. Aldrig tidigare har väl vårt boende varit av större vikt än det är nu. Vi spenderar mer tid hemma och jobbar i större utsträckning hemifrån, vilket vi antagligen kommer fortsätta att göra även i framtiden. Hur skönt vore det inte att slippa ha datorn vid köksbordet och istället kunna ha sitt alldeles egna kontor där hemma? Nu finns chansen att bosätta sig i ett hus där bara din fantasi sätter gränser för hur det ska nyttjas för att passa din familj bäst.

Som ny ägare kan du välja att hyra ut en lägenhet om 90 kvm för att få in fina intäkter och bo bra till en låg månadskostnad. Eller så kanske du väljer att bedriva en verksam i fastigheten eller varför inte bara njuta av att ha mycket utrymme för dig och din familj.

På Fjärdingsmannavägen 2 får du hela 265 kvm fördelat på 11 rum att disponera på det sätt som passar dig bäst. 2020 gick bostaden genom en omfattande renovering där ingenting lämnats åt slumpen. På hela nedre plan kan du njuta av bekväm golvvärme. Bostadens nedervåning bjuder på ett väl tilltaget och socialt kök som är öppet mot två väl tilltagna sällskapsrum men också mot ett större rum med vackra fönster ut mot den gröna baksidan som passar utmärkt för det stora matbordet. Det finns ytterligare ett härligt rum med utgång till det baksidans träaltan, ett stort helkaklat badrum där det är förberett för tvättmaskin samt torktumlare och en praktisk groventré.

På övre plan finns tre sovrum, alla i bra storlek. Det största rummet pryds av en vacker kakelugn. Det finns ytterligare två allrum och ett badrum.

Via nedre plan når du idag den del av fastigheten som kan delas av och därmed bli till en egen lägenhet som du kan hyra ut och få fina intäkter på. I denna del, som är ytterliga 90 kvm finns sällskapsrum, kök, badrum och två sovrum på övre plan som är precis i samma fina skick som resten av fastigheten. Denna lägenhet har en egen ingång från ena gaveln på huset.

Husets framsida har en altan men består till stor del av asfalt. Önskar du att byta ut asfalten mot gräsmatta och sätta upp ett staket så får du med relativt enkla medel en grön och skyddad framsida.
Villans mysiga baksida är lummig och uppväxt. Gräsmattan är väl tilltagen vilket gör att du får plats med såväl studsmatta, fotbollsmål som pool om du önskar det.

Bosätter du dig i Tvärskog bor du granne med naturen men har också cykelavstånd till närservice och förskola/skola och allt annat som förenklar vardagen. Kalmar når du med en bekväm bilfärd på ca 20 minuter.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se