Vedby

Lantligt läge i idylliska Vedby

Kommande bostad
Visning Vedby 510
Kontakta mäklaren för visning

Vedby | Vedby 510

Boarea / Biarea
120 / 13
Biarea
13 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
3 640 m²
Pris
2 490 000 kr

Välkomna till en egen idyll i Vedby. Du följer Förlösavägen och känner lugnet infinna sig när du passerar åkrar och små bäckar. Lämna jobbtankarna bakom dig och finn ro. Du svänger av mot Vedby 510 och din egna väg in till hemmet. Huset omringas av en fantastisk tomt med stor yta, fina träd, uppfart och fina planteringar. Du som vill bo centralt men lantligt kommer älska detta stället. Ett mintgrönt hus med charm är välplacerat på den stora tomten.

Tomten är för dig som älskar att vara utomhus. Tänk dig att duka upp ett långbord bland de stora ekarna en midsommarafton. Bjuda hem alla dina vänner och låta barnen springa runt i den stora trädgården. Drömmen kan äntligen bli sann. Mysiga promenadstråk eller mysiga ridvägar. Vad passar dig bäst?

Bostaden har stora sociala ytor men också stora sovrum. Nedre plan har ett fantastiskt ljusinsläpp från väderstreck. Stort vardagsrum, fint renoverat kök, praktisk hall och fräscht badrum är några av fördelarna med första planet. En fin trappa i ek tar oss upp till hemmets övre plan. Här finns tre stora sovrum vilka är ljusa och får en fantastisk utsikt över åkrar och gröna träd.

Bosätter du dig i Vedby har du närhet till Lindsdal med hela dess utbud. Matbutiker, frisör, pizzerior, flera förskolor, grundskolor och högstadium. På en kvart tar du dig in till Kalmar city och hela dess utbud.

Varmt välkomna till Vedby 510.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se