Bremerlyckan

Charmig trerummare med tidstypiska detaljer

Visning Frejagatan 4B
Kontakta mäklaren för visning

Bremerlyckan | Frejagatan 4B

Boarea
92 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
5 172 kr/mån

Bremerlyckans fantastiska arkitektur gör det till ett av Kalmars absolut vackraste kvarter. Ståtliga byggnader med utsmyckningar och detaljer som blir till en ren fröjd för ögat. På Frejagatan 4B får du unika och vackra detaljer med dig hela vägen in till bostaden. Hemmet har förärats med stuckaturer, fiskbensparkett, pardörrar och en takhöjd på cirka 3.20 m. Lägenheten har verkligen en riktigt fin känsla, en känsla som gör att vi tror att du kommer trivas i samma sekund som du flyttar in.

Bostadens 92 kvadratmeter har fördelats på hall, sällskapsrum, kök, badrum och två sovrum. Hallen är rymlig och möblerbar med plats för avhängning av dina ytterkläder samt gott om utrymme för byrå, hylla och liten läshörna. I hallen har det bevarats en vacker nisch. Sällskapsrummet gör plats för din soffgrupp, TV, hyllor och matmöblemang. Rummet har välvda fönster, stuckaturer, pardörrar samt en fransk balkong. I fil med sällskapsrummet ligger ett väl tilltaget sovrum som har fina förvaringsytor i form av en hel vägg som försetts med garderober. I sovrummet får du plats med dubbelsäng, sängbord och skrivbord om så önskas. Sovrum nummer två har en spännande utformning med en vägg som ligger i vinkel, här finns en dörr som leder till den trappuppgång du når från innergården.

Det hemtrevliga och rymliga köket går i tidlöst vitt kombinerat med svartbetsad ek. Tjock bänkskiva med nedsänkt diskho och stänkskydd i mattlackad, grå granit. Gillar du middagsbjudningar och släktkalas? Perfekt, då är det här ett kök för dig. Vid det höga köksfönstret får du plats med ett stort matmöblemang där du, din familj och gäster kan slå in er, umgås och äta gott.

Badrummet är utrustat med dusch, toalett, tvättställ och en praktisk tvättmaskin(2021).

Föreningen har en mysig innergård som föreningens medlemmar nyttjar fritt. Här finns en pergola, matmöblemang och grillar. Visst låter det som det finns goda förutsättningar för trevliga och välsmakande grillkvällar under sommarhalvåret?

Här på Bremerlyckan bor du med promenad- eller cykelavstånd till det mesta. Med en promenad om cirka fem minuter når du centrum, slottet, stationen, fina strövområden och badplatser.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se