Lindö

Renoverat hem med allt som önskas

Kommande bostad
Visning Lagmansgatan 10A
Kontakta mäklaren för visning

Lindö | Lagmansgatan 10A

Boarea
53 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 024 kr/mån

Välkommen till ett fint hem som genomgått en förvanlig. Här har alla golven blivit bytta, köket renoverats och även badrummet renoverats. Vi förstår att Lindö är ett av Kalmars favoritområde. Här kommer du undan innerstadens brus men har ändå gångavstånd till centrum, universitetet, köpcentrum, vacker natur, Kalmarsund och egentligen allt som gör livet mer bekvämt. Hemmet har en härlig balkong från det stora vardagsrummet. Boendet bjuder på den där varma och ombonade känslan som många eftersöker. Följ med in så får du själv se.

2018 fick alla rum fina parkettgolv, ett ljust modernt kök sattes in och samtidigt fräschades alla ytskikt upp. Badrummet är i toppskick och fick också en totalförvandling. När det renoverades gjorde nuvarande ägare en mer tilltalande och praktisk hall med flera garderober.
Hemmet har ett mysigt sällskapsrum, bra storlek på sovrum och ett fantastiskt ljusflöde genom hela hemmet. Balkongen ligger i ett läge som skänker en ovärderlig eftermiddags- och kvällssol som ger många härliga stunder.

Varmt välkomna.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se