Djurängen

Hemtrevlig och modern tvåa

Visning Stamvägen 33
Tis 7 Februari
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Djurängen | Stamvägen 33

Boarea
55 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 586 kr/mån
Pris
1 225 000 kr

2018 var året då denna hemtrevliga och moderna bostad stod inflyttningsklar. Så fortfarande kan du njuta av den där sköna känslan av nybyggt. Några renoveringsmåsten lär inte dyka upp på flera år, ja det skulle vara om du vill byta färg på någon vägg eller så. Men ett väggfärgsbyte kan väl mer ses som nöje än ett måste. Lägenheten har utformats på ett alldeles ypperligt sätt med stora fönsterpartier, öppen planlösning och väl valda ytskikt och färger. Du bor bra med ett ljust och insynsskyddat hörnläge.

Det välutrustade köket går i tidlöst vitt, vita skåpsluckor och vitt kakel. En praktisk köksö som bjuder på extra förvaring- och umgängesytor. Köket har all den maskinella utrustning du kan tänkas behöva, diskmaskin, kyl/frys, fläkt, inbyggd micro och spis med induktionshäll. Ett perfekt kök för såväl trevligt umgänge som rolig matlagning. Från köket har du direktkontakt med bostadens sociala del, nämligen ett sällskapsrum som gör plats för din favoritsoffa, soffbord, TV och hyllor. Från rummet tar du dig vidare ut till din balkong. Balkongen blir en perfekt plats för att avnjuta en god kopp morgonkaffe eller kanske en läskande dryck en varm sommarkväll.

Du sover gott om natten i ett sovrum i bra storlek. I sovrummet får du rum med dubbelsäng, sängbord och byråer. Låt din kläder får flytta in i de tre garderober som står här idag och som självklart följer köpet.

Springa med tvättkorgar i trapphuset och anpassa dig efter grannars tvättider? Det slipper du här. I det helkaklade badrummet finns nämligen en praktisk, kombinerad tvättmaskin och tumlare. I övrigt är badrummet utrustat med behaglig golvvärme, dusch, tvättställ och spegelskåp.

Stamvägen ligger perfekt med närhet till naturen och samtidigt endast en kort färd in till centrum. Du har cykel- eller gångavstånd till förskolor/skolor, gym, motionsspår, Hansa city och Berga centrum. Berga centrum har välsorterad mataffär, apotek, vårdcentral och pizzeria. Väljer du buss framför cykel så ligger busshållplatsen nära.
I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv. I huset finns det hiss.
Varmt välkomna på visning.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se