Lindsdal

Bostadsrätt i villaform

Kommande bostad
Visning Snörmakarvägen 18
Kontakta mäklaren för visning

Lindsdal | Snörmakarvägen 18

Boarea
114 m²
Antal rum
5 rum
Månadsavgift
6 078 kr/mån
Pris
2 390 000 kr

Varmt välkommen till Snörmakarvägen 18 och detta fantastiska hem. Villakänslan har aldrig varit så nära som nu. Här bor du det lätta livet med allt som bostadsrätt innebär men också med det härliga från villalivet. En stenlagd uteplats på hemmets framsida, altan på baksidan och såklart ett inglasat uterum.

Du parkerar din bil på din egen parkeringsplats, vilken ingår i månadsavgiften, för att sedan ta dig till bostaden. Bostaden bjuder in till ett fantastiskt ljus då vardagsrum och kök är öppet i nock och ger en otrolig rymd. Köket är öppet mot vardagsrummet vilket gör hemmet socialt och inbjudande. Köket gömmer sig bakom vita luckor med god arbetsyta. Plats för matbord med 6 platser. Mellan vardagsrum och kök finns en värmande kamin. Tänk dig att få tända en brasa en kall höstkväll. I vardagsrummet har vi plats för den stora soffan eller fåtöljer om du skulle vilja.

Från vardagsrummet når du den inglasade altanen. Här kommer många dagar och kvällar spenderas. Vad passar dig bäst? loungegrupp eller bord med stolar? öppna upp dörrarna för att grilla och njut sedan av maten inne i värmen när solen gått ned. Från altanen når du också hemmets stora förråd. Här finns det gott om utrymme för alla dina prylar.

Mer bjuder detta hem på fyra sovrum, ett badrum, en gästtoalett och två vardagsrum. Ett hem som kommer passa den stora familjen men inte kännas för stort för den lilla familjen. Övre plan har ett vardagsrum som passar lika bra som lekrum eller kontor. Perfekt planering för att nyttja varenda kvadratmeter på bästa sätt.

Varmt välkommen på visning.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se