Fjölebro

Rymlig villa med spännande utomhusmiljö

Kommande bostad
Visning Reparatörsvägen 1
Kontakta mäklaren för visning

Fjölebro | Reparatörsvägen 1

Boarea / Biarea
185 / 45
Biarea
45 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 012 m²

Framför dig har du en spännande fastighet där den påkostade utemiljön matchas av en lika pampig inomhusmiljö. Den väl tilltagna tvåplansvillan som mäter 185 kvm fördelade på sex rum uppfördes 2011.

Bostaden bjuder på genomgående väl valda ytskikt, öppen planlösning, stora fönsterpartier och öppet i nock i kök och sällskapsrum. Från det att du stiger in i detta hem slås du av en gedigen och fin känsla, samma känsla som följer dig genom hemmets samtliga rum.

I entréplan får du som tidigare nämnt ett kök och sällskapsrum med en social och öppen planlösning, en planlösning som passar de allra flesta. Från matplatsen tar du dig vidare ut till baksidans fantastiska uteplats med både spabad och pool. Två sovrum, varav ett av sovrummen har både klädkammare och ett eget badrum med bubbelbadkar. Från den rymlig hallen har du ingång till en praktisk groventré och tvättstuga med ytterligare en klädkammare. På detta våningsplan finns en gästtoalett.

Nu välkomnas du upp till våning två där du först möter ett mysigt allrum, en perfekt plats för hemmavarande barn och ungdomar. Här kan de husera med vänner utan att ni stör varandra mellan våningsplanen. Två sovrum med varsin klädkammare, som klyschan säger " du kan aldrig få för mycket förvaringsutrymme". Övervåningen har ett helkaklat badrum.

Nu är det dags att utforska den riktigt trivsamma utemiljön. Ett stort trädäck med nersänkt pool, stort spabad samt ett inglasat uterum. Uterummet kan du i och med inglasningen och golvvärme använda så gott som året om. Trädäcket löper vidare på husets ena kortsida och här finns en elektrisk markis, perfekt med uteplatser i två olika väderstreck. Villans baksida är verkligen en plats där du, din familj och vänner kommer trivas. Här finns fina möjligheter till avkopplande stunder i en solstol, aktiviteter på gräsmattan eller varför inte ställa till med ett trevligt poolparty?

Din bil parkerar du smidigt på den asfalterade uppfarten eller i garaget.

Bosätter du dig i familjära Fjölebro har du promenadavstånd till Lindsdals fina utbud av mataffär, förskola/skola, vårdcentral, gym, fotbollsplan mm. Här bor du i ett villakvarter som verkligen gör vardagslivet bekvämt och givande för hela familjen. Med bil tar du dig in till Kalmars centrumkärna på cirka 10 minuter. Väljer du hellre cykel som färdmedel så är det minst lika smidigt som bil att via en fin cykelväg ta sig in till Kalmar.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se