Norrgård

Välplanerad fyra i Kalmars attraktivaste förening

Visning Stagneliusgatan 24A
Kontakta mäklaren för visning

Norrgård | Stagneliusgatan 24A

Boarea
89 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
3 939 kr/mån
Pris
2 490 000 kr

Välkommen till denna väldisponerade fyrarummaren som ligger väl placerad med ett attraktivt hörnläge. Du bor bekvämt på våningsplan nummer ett, endast en halvtrappa upp och ändå helt utan insyn. Bosätter du dig här blir du medlem i en välskött förening med en låg avgift som inkluderar värme, vatten, bredband och TV. Från Stagneliusgatan har du promenad- eller cykelavstånd till centrum, mataffär, gym, Giraffen-köpcentrum och härliga promenadstråk nere vid vattnet.

Rummens storlek gör att lägenheten genomgående är lätt att möbler. Med flertalet fönsterpartier i olika väderstreck får du ett riktigt fint ljusinsläpp. Bostaden har en stor inglasad balkong, hemmets extrarum. Med all sannolikhet är det här extrarummet en plats du kommer spendera mycket tid under vår, sommar och höst. Det är extra trevligt att just denna balkong har utsikt mot den lugna innergårdens grönskande träd.

Du kan kan själv välja om du vill använda samtliga sovrum som just sovrum, du kanske hellre vill göra något av rummen till gästrum, kontor eller hobbyrum. Du väljer rumsdisposition efter vad som passar dig bäst. I alla rummen får du plats med dubbelsäng och sängbord. I sovrummen finns det gott om garderober och räcker inte dessa garderober till så finns det en större klädkammare. Mer i hemmet finns helkaklat badrum, kök och stort vardagsrum. Vardagsrummet storlek går inte att klaga på, du får plats med både soff- och matmöblemang om så önskas.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se