Funkabo

Charmig trea med balkong

Visning Vasallgatan 3A
Tis 20 April
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Funkabo | Vasallgatan 3A

Boarea
73 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 044 kr/mån
Pris
1 250 000 kr

Välkommen till Vasallgatan 3A och detta charmiga hem. Här infinner sig en mycket fin och varm känsla. Du ska upp till våning lagom, nämligen våning två. Här uppe möts du av en rymlig hall där ytterkläderna får gott om plats, den kan också möbleras och göras riktigt hemtrevligt. En stor och praktisk klädkammare rymmer än mer förvaring.

Hemmets kök ger ett varmt intryck. Mörkare luckor skapar en trivsam känsla. Här finns gott om både förvarings- och arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn och fläkt. I anslutning till köket får det plats med ett större matbord för 6-8 personer. Två fönster ger kök och matrum rikligt med dagsljus. Kök, hall och ett sovrum har ett snyggt och mycket praktiskt vinylgolv.

Sällskapsrummet har en så pass bra storlek att det går att möblera efter just dina behov. Väggarna går i ljus ton och är näst intill helt oförstörda. Fötterna landar på ett gediget trägolv. I dag är rummet möblerat med både matbord, stor soffa och byrå och ändå upplevs rummet som luftigt. Stort fönster gör att solljuset flödar in i rummet. Från detta sällskapliga rum så når du balkongen som ligger i ett eftertraktat och soligt läge. När vårsolen äntligen kommer är det skönt att kunna öppna balkongdörren och låta frisk luft få komma in eller bara sätta sig och ta kaffet ute i det fria.

Vidare har bostaden två sovrum, båda i bra storlek. Det största av rummen har en mörkare grå färg på väggarna och en skön matta på golvet som ger en ombonad känsla, här kommer du sova gott. Två garderober rymmer dina kläder och en byrå får plats om du önskar mer förvaringsytor. Det andra sovrummet rymmer både säng, skrivbord och garderober vilket gör att rummet kan nyttjas till det som passar dig bäst.

Det fräscha badrummet är helkaklat. Här finns dusch med vikväggar, vägghängd toalettstol, handfat, handdukstork och spegelskåp. Skulle du vilja ha tvättmaskin får också den plats. Om inte finns en fin tvättstuga i huset med självdoserade tvättmaskiner.

Bosätter du dig i Funkabo har du nära till mataffärer, naturen, kommunikationer men också cykelavstånd till universitetet och centrum.
I föreningen finns en festlokal samt en övernattningslägenhet som man kan hyra.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se