Djurängen

Fin och välplanerad lägenhet

Kommande bostad
Visning Djurängsvägen 31
Kontakta mäklaren för visning

Djurängen | Djurängsvägen 31

Boarea
82.5 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
5 379 kr/mån

Varmt välkommen till ett mycket fint och praktiskt boende. På Djurängsvägen 31 bor du i direkt närhet till Berga centrum som har välsorterad mataffär, apotek, vårdcentral och pizzeria. Du har också gångavstånd till förskolor/skolor, skog och Skälby på gångavstånd. Hansa city och centrum finns på kort cykelavstånd. Väljer du buss framför cykel finns även busshållplats nära. Parkering finns utanför ditt boende och hissen tar dig hela vägen upp till våning 4.

Hemmet har ett fantastiskt ljus från flera fönster och har en fantastisk balkong med utsikt över trädtoppar. Planlösningen är öppen, social och är lätt att möblera efter dina önskemål. Ett fint ljust kök med plats för matbord och direkt utgång till hemmets balkong.

Hemmets erbjuder två sovrum i bra storlek, vilka passar perfekt som sovrum, barnrum eller kontor. Mer finns ett större badrum i fint skick med tvättmaskin. I Brf Rapsen 3 bor du bekvämt i en trevlig och välskött förening. Parkeringsplats finns att hyra för 89kr/månaden, fiber finns, fin tvättstuga och stort förråd i källaren.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se