Stensö

Gaveltrea på populära Stensö

Visning Stensövägen 63B
Tor 22 April
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Stensö | Stensövägen 63B

Boarea
86 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
3 743 kr/mån
Pris
3 690 000 kr

Du ska känna dig mer än välkommen till Stensö, ett av Kalmars absolut mest eftertraktade och vackraste kvarter. Framför dig har du en mycket välplanerade trerummare om hela 86 kvadratmeter. En trerummare som nu är redo för en ny, stolt ägare som förhoppningsvis ska trivas precis lika bra som den nuvarande ägaren gjort.

Lägenheten du har framför dig ligger i ett ljust gavelläge och är fördelad på två sovrum i bra storlek, ett sällskapsrum som ligger med en öppen planlösning mot det trivsamma köket, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från sällskapsrummet tar du dig vidare ut till din uteplats, en perfekt plats för ett par lata timmar i solen, frukostsittning och grillkvällar.

Du bor bra i ett lugnt och familjärt område endast ett par 100 meter från Kalmarsundsparken och Stensös hamn och fiskeläge. Med en kort promenad når du badplatser, bryggor, lekplats, friluftsområde och motionsslinga. Väljer du istället att hoppa upp på cykeln så tar du dig snabbt till välsorterad ICA-butik, skola/förskola, sjukhuset och även in till centrala Kalmar.

Får du den äran att bosätta dig på Stensövägen 63B så kan vi utlova att du får ett boende med en riktigt fin känsla och en hög boendekvalitét. I den fördelaktiga avgiften om 3743 kr ingår värme, vatten och bredband.

Varmt välkommen på visning.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se