Djurängen

Modern trea med två balkonger

Kommande bostad
Visning Stamvägen 31
Kontakta mäklaren för visning

Djurängen | Stamvägen 31

Boarea
73 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
3 912 kr/mån

Varmt välkomna till ett hem som ligger bland gröna omgivningar men ändå väldigt nära centrum, förskolor/skolor och inte minst hela Hansa city.

Denna fina trea ligger i ett härligt gavelläge och har hela två väl tilltagna balkonger. Du kan alltså välja mellan skugga och sol. Hur lyxigt är inte det?

Hemmet bjuder på 73 kvm. Varav alla av dessa kvadratmetrar nyttjas på bästa tänkbara sätt. Hela hemmet har stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus men också ger utsikt över närliggande grönområde. Gemensamt för hela bostaden är ljusa ytskikt och ekparkettgolv. Köket har vita, släta luckor och påkostade vitvaror. Från köket når vi hemmets första balkong som ger eftermiddagssol. I andra delen av rummet får en stor soffa och tv plats. Den andra balkongen nås via det största sovrummet och ligger i ett grönt och lummigt läge med noll insyn. Från detta sovrum når vi också en rymlig klädkammare. Det andra sovrummet är i perfekt storlek för att passa som barnrum, kontor eller gästrum.

Sist har vi ett helkaklat badrum med toalett, dusch, handfat, spegelskåp. Självklart finns även tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du med direkt närhet till Berga centrum som har välsorterad mataffär, apotek, vårdcentral och pizzeria. Men också förskolor/skolor och Skälby på gångavstånd. Hansa city och centrum finns på kort cykelavstånd. Väljer du buss framför cykel finns även busshållplats nära.

I månadsavgift på 3 912 kr ingår värme, vatten, fiberbredband och kabel-tv.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se