Vimpeltorpet

Modernt kedjehus med villakänsla

Kommande bostad
Visning Långa vägen 42
Kontakta mäklaren för visning

Vimpeltorpet | Långa vägen 42

Boarea
114 m²
Antal rum
5 rum
Månadsavgift
4 694 kr/mån

Drömmer du om ett villaboende samtidigt som du önskar dig en lättskött bostad som inte kräver så mycket av din tid? Den önskan kan gå i uppfyllelse här på Långa vägen 42. 114 kvadratmeter som har formats till ett praktiskt och mycket trivsamt kedjehus i bostadsrättsform. Boendet stod klart 2018 och har efter det bli väl omhändertaget av nuvarande ägare. Hemmet bjuder dig på ett väldisponerat inre och ett lättskött yttre.

Ett sällskapsrum med delvis öppen planlösning mot ett modernt och funktionellt kök. Rummet gör plats för såväl soffa som stort matmöblemang. Köket har inredning från Ballingslöv och rostfria vitvaror från Bosch. Två helkaklade badrum, separat tvättstuga, tre välplanerade sovrum och ytterligare ett allrum på våning två.

Du får inte bara en utan faktiskt två uteplatser som är placerade i olika väderstreck. Baksidans uteplats med tillhörande grästäppa ligger med ett riktigt mysigt och insynsskyddat läge. Lägg där till att du bor direkt granne med naturen, har egen carport och stort förråd som gör att villakänslan med rätta infinner sig.

Här bor du i ett av Kalmars mysigaste bostadsrättsområde, attraktiva Vimpeltorpet. Intill området har du Värsnäs med golfbana, löpslinga och en kort väg till svalkande dopp i Kalmarsund. Med cykel, buss eller bil tar du dig snabbt och smidigt till mataffär, förskola/skola, gym och in till Kalmar centrumkärna.

Brf Vimpelgläntan är en välskött förening, nyligen sattes det upp solpaneler på taken vilket gör elkostnaderna mer fördelaktiga. Bo riktigt bra till en fin månadskostnad.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se