Getingen

Yteffektiv bostad med västerbalkong

Visning Brändtorpsvägen 24
Tor 25 Februari
Tor 4 Mars
Kontakta oss för tidsbokning

Getingen | Brändtorpsvägen 24

Boarea
27 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
1 423 kr/mån
Pris
1 050 000 kr

Yteffektiv, hemtrevlig, påkostat och ett så gott som nytt skick, så beskrivs denna bostad allra bäst. Framför dig har du en ytterst välplanerad och väl omhändertagen etta med stor balkong.

Lägenheten har genomgående ekparkett, ljusa färger och ett stort fönsterparti med ett fint ljusinsläpp. Soffa eller säng? Matplats eller kontorshörna? Rummet har flera olika möbleringsmöjligheter, här får dina behov och önskemål styra. Rummet ligger med modern och öppen planlösning till det funktionella köket. Öppna ytor är perfekt om du har vänner eller familj hemma på visit, du tillagar god mat samtidigt som du kan umgås med ditt besök. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden har en stor balkong med trätrall och glasräcke. På balkongen finns goda möjligheter till att få njuta av eftermiddags- och kvällssol då den är placerad i ett populärt västerläge. När solen blir för stark kan du bara dra ut markisen som ger skön skugga. Förutom den balkong som tillhör bostaden så har föreningen en gemensam takterrass med en helt fantastisk utsikt.

Bor du i Brf Getingen så har du förutom takterrassen tillgång till gemensamma balkonger, gästrum och hobbyrum. I huset finns det hiss.

På Getingen bor du i ett lugnt villakvarter med direkt närhet till grönområden, gym, busshållplats, mataffär mm. Du har promenad- eller cykelavstånd till bland annat centrum, universitet, köpcentrum och badplats.

Här bor du riktigt bra till en låg månadsavgift om 1423 kr. Du får tillgång till bredband, TV och telefoni via ett fördelaktigt, obligatoriskt tillägg om 259 kr/mån.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se