Lindö

Drömmarnas lägenhet

Kommande bostad
Visning Fogdegatan 3A
Kontakta mäklaren för visning

Lindö | Fogdegatan 3A

Boarea
57 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 940 kr/mån

Vi har förstått att Lindö är Kalmarbornas favorit och vi kan nu presentera en lägenhet som har allt. Väljer du att bo på Fogdegatan 3A kommer du undan innerstadens brus men har ändå gångavstånd till Kalmar centrum med hela dess utbud. Restauranger, butiker och mysiga kullerstensgator. Utanför dörren har du Kalmarsund, vacker natur och härliga promenadstråk.

Vi välkomnar en lägenhet i toppskick ut på marknaden. Detta hem kommer definitivt inte göra dig besviken. Du kommer in i en hall med fint och praktiskt klinkergolv. Här finns förvaring bakom skjutdörrar.
Till vänster om dig finns ett nyrenoverat badrum med fina val. Grått kakel, stor dusch med takdusch, handdukstork, handfat med kommod och spegel.

Nu kommer du till hemmets absolut bästa del. Kök och sällskapsrum. Lägenheten har genomgått en totalförvandling och du är garanterad den absolut finaste lägenheten i föreningen. Till detta hem vill du bjuda hem alla dina vänner, inte bara för att bjuda dem på mat i det fantastiska köket men också för att stolt visa upp ditt hem. Följ med in så får du känna känslan av toppklass men med varm och ombonad känsla som många eftersöker.

Köket har öppnats upp mot vardagsrum och en stor köksö med förvaring avgränsar rummen. Köket gömmer sig bakom gråa luckor och fina detaljer. Här kommer alla dina redskap få plats. Gott om skåp och lådor men också bra arbetsyta. Köksön bjuder in gästerna till ett glas bubbel när du står vid spisen. Gillar du att laga mat är detta ett kök som kommer passa dig perfekt.

Vardagsrummet har plats för stort matbord med 4-8 platser. I hemmets andra del finns det plats för stor soffa, fåtöljer eller vad som passar dig bäst. Ett fint golv följer dig i alla rum. Bostadens sovrum är likt ett hotellrum. En mörkare färg gör att du här inne vill koppla av och samla energi.

Detta hem måste ses, varmt välkommen på visning.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se