Färjestaden

Välskött villa med hörntomt

Kommande bostad
Visning Ormbunksgatan 9
Kontakta mäklaren för visning

Färjestaden | Ormbunksgatan 9

Boarea / Biarea
103 / 128
Biarea
128 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
975 m²

Omrbunksgatan 9, en enplansvilla med inredd källare som passar alla olika åldrar och familjekonstellationer. Husets kvadratmeter har verkligen förvaltats på allra bästa sätt.

Idag har bostaden hela fyra sovrum, ett kök, två sällskapsrum, två badrum samt en tvättstuga. Önskar du en mer öppen och social planlösning finns det fina möjligheter att öppna upp mellan kök och sällskapsrum. Sovrummen är förlagda i en del av huset och sällskapsytorna ligger i den andra delen.

Mysig och lättskött trädgård med planteringar, buskar och träd. På husets baksida finns en altan med en fantastisk trädgård. Din bil parkerar du smidigt på din uppfart eller i garaget. I anslutning till carporten finns ett praktiskt förråd, du kanske hellre vill nyttja det som en snickarverkstad eller hobbyrum?

Ormbunksgatan ligger väl placerat i ett familjärt och lugnt villaområde. Du bor bra med promenadavstånd till allt vad Färjestadens centrum har att erbjuda vad det gäller service och nöjen. Här finns Ölands Köpstad, matbutiker, apotek, klädaffärer mm. Färjestadens hamn bjuder på mysig badplats, vårdcentral, skola, förskola, restauranger, café och båthamn. Med bil eller buss tar du smidigt över bron till Kalmarsidan.

Sammanfattningsvis kan vi nu välkomna dig till ett välplanerat och smidigt boende med ett riktigt bra läge.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se