Lindö

Kommande bostad
Visning Fogdegatan 5A
Kontakta mäklaren för visning

Lindö | Fogdegatan 5A

Boarea
57.6 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 886 kr/mån

Varmt välkommen till Lindö och en mycket fint renoverad och charmig tvårummare. Hemmet ligger i ett uppskattat gavelläge men också toppläge vilket ger rikligt med dagsljus. Boendet bjuder på den där varma och ombonade känslan som många eftersöker. Följ med in så får du själv se.

2018 fick alla rum fina parkettgolv, ett ljust modernt kök sattes in och samtidigt fräschades alla ytskikt upp. När det renoverades gjorde nuvarande ägare en mer tilltalande och praktisk hall med flera garderober. Hemmet har ett mysigt sällskapsrum med trivsamt burspråk där det blir perfekt att ställa matbordet, bra storlek på sovrum och ett helkaklat och mycket fräscht badrum. Balkongen ligger i ett läge som skänker en ovärderlig eftermiddags- och kvällssol som ger många härliga stunder. Att hemmet ligger på tredje våningen gör att det får ett trivsamt ljusinsläpp och allt känns liksom lite vackrare här uppe.

Vi förstår att Lindö är ett av Kalmars favoritområde. Här kommer du undan innerstadens brus men har ändå gångavstånd till centrum, universitetet, köpcentrum, vacker natur, Kalmarsund och egentligen allt som gör livet mer bekvämt.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se