Norra Korpemåla

Påkostat boende i charmig kustmiljö

Visning Norra Korpemåla 508
Kontakta mäklaren för visning

Norra Korpemåla | Norra Korpemåla 508

Boarea
100 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 307 m²
Pris
3 490 000 kr

Norra Korpemåla, en plats som ligger vackert belägen utmed kustremsan mellan Kalmar och Mönsterås. Många små vikar, badplatser, småbåtshamn och seglarklubb gör att du får en känsla av hav och skärgård. I omgivningen finns lummiga strövområden, skogspartier och den vindlande Alsterån. Med en kort cykeltur eller båtfärd når du Pataholms köping med charmig bebyggelse, kullerstensgator och café Förlig wind.

Fastigheten du nu har framför dig ligger med ett lugnt och högt läge med blick ut över Kalmarsund från villans framsida. Den insynsskyddade baksidan bjuder på vida vyer över natur och åkrar. Den väl tilltagna altanen är en oas som ger utrymme för loungedel, solsängar och matmöblemang. Platsen inbjuder till avkoppling och återhämtning såväl som trevliga middagar och kalas med familj och vänner.

Är du båtägare? Då uppskattar du säkert den brygga som tillhör fastigheten och som bjuder på en magisk soluppgång. Bryggan nås via en liten stig som börjar bara ett stenkast från stugans entré. Här ges möjlighet till fiske men också till att bara njuta av mysiga morgnar i soluppgången och lata dagar i solen. Inom hundra meter från den enskilda bryggan finner du en trevlig badplats som lämpar sig väl för både barn och vuxna.

Det moderna och påkostade lösvirkeshuset i ett plan uppfördes år 2016 av Multibygg Sydost AB. Här finns alla funktionaliteter du kan önska dig. Hela huset är försett med vattenburen golvvärme via bergvärme, vilket är både tryggt och ekonomiskt. Samtliga golv kommer från Kährs och är både snygga och slitstarka.

Bostadens planlösning är väl genomtänkt med öppna och ljusa ytor mellan kök och sällskapsrum. De två sovrummen är utrustade med behaglig air condition och ligger i varsin del av huset. Det ena sovrummet har direkt utgång till baksidans altan.

En extra lyx som gör att dina favoritlåtar lär gå varma är att här finns ett inbyggt Sonossystem som du kan använda såväl inne som ute.

Från sovrummen når du direkt ett fräscht helkaklat badrum i tidlöst grått och vitt. En separat och välutrustad tvättstuga med väl tilltagna förvaringsytor gör det enkelt att sköta tvätten.

Den stora tomten är som gjord för utelekar för både barn och vuxna genom sin plana och väl tilltagna yta. Ett påkostat bevattningssystem från Hunter förser gräsmattan med vatten från den egna brunnen och ger den förutsättningar att växa sig grön och fin.

Norra Korpemåla 508 bjuder in till en riktigt fin boendekvalitet oavsett och du väljer att bosätta dig här permanent eller som fritidshusägare.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Simon Rydman

073-076 62 77 | simon@rydmanlanga.se