Ängö

Ett av Ängös bästa lägen

Kommande bostad
Visning Ängö hamngata 21
Kontakta mäklaren för visning

Ängö | Ängö hamngata 21

Boarea
115 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
5 274 kr/mån

Ängö, kvarteret som toppar mångas lista när det kommer till frågan om vart deras drömboende ska vara beläget. Vi är helt klart beredda att hålla med.

Får du den äran att bosätta dig här på Ängö Hamngata så bor du med sundskanten precis utanför föreningens trädgård. Från bostaden som ligger med ett lugnt och insynsskyddat läge högst upp i huset blickar du ut över Kalmarsund, en vy som skiftar motiv efter årstid. En sak är dock konstant, motivet är vackert oavsett tidpunkt på året.

I öster njuter du av sundet, Ölandsbron och Varvsholmen. Mot väster tittar du ut över trädgården och kringliggande, vacker bebyggelse. Direkt utanför huset ligger Ängö brygga med högklassiga båtplatser.

Påkostad, gedigen, ljus och välplanerad, det är så vi beskriver bostaden allra bäst. Ska vi gå in på detaljer så kan vi med fördel lyfta fram att lägenheten har fönster i tre olika väderstreck, genomgående har ett rustikt plankgolv från Kährs, elegant kök från Sentens med vitvaror från Miele, klinkergolv och bänkskivor i badrummet är av vacker Carraramarmor från Italien och när solen gått ner tar inbyggda energisnåla LED-spotlights över. Ja, ni förstår ju själva att detta är ett hem utöver det vanliga.

Lägenheten är idag utformad med ett sovrum plus en stor walk-in-closet, vill du istället ha ett sovrum till kan denna med enkla medel göras om till ett sovrum igen.

Med utgång från sällskapsrummet har du en balkong som ligger med fritt läge och en fantastisk utsikt. Huset är signerat J Fred Olson som för ett par år sedan med varsam hand genomgick en helrenovering. Här lever du med havet och ett fantastiskt ljusinsläpp året om. En ombonad och elegant lägenhet som ger ordet utsikt en helt ny dimension.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se