Ljungbyholm

Fin villa i Ljungbyholm

Denna bostad är förbesiktigad
Kommande bostad
Visning Kaplansvägen 4
Kontakta mäklaren för visning

Ljungbyholm | Kaplansvägen 4

Boarea / Biarea
105 / 105
Biarea
105 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
952 m²

Nu har vi den stora äran att få presentera en fint renoverad villa i populära och barnvänliga Ljungbyholm. Med varsamma händer och med god smak har villan under senare tid renoverats. Allt från topp till tå är så gott som nytt och ger hemmet en behaglig känsla. Tak, dränering, fönster, luft/vattenpump som är stora, jobbiga och ofta dyra poster att investera i är redan gjorda. Den rejäla altanen med poolen i centrum kom dit 2020 och är helt klart familjens favoritplats under årets varmare månader. För den som uppskattar garage så finns även det.

Efter åtskilda renoveringstimmar kan hemmet idag stoltsera med ett ljust och trevligt kök som på ett naturligt sätt hänger samman med sällskapsrummet. Här kommer troligen mycket tid spenderas tillsammans med familjen. Rummet ger plats för både stort matbord och soffa. Ljusinsläpp från tre väderstreck och utgången till den stora altanen där den populära poolen finns är pricken över i:et. Så fort vädret tillåter är det på altanen som bjuder på flera olika uteplatser eller i poolen ni kommer tillbringa tid. Baksidan ligger mot en dunge som gör uteplatsen så där privat som man ofta önskar.

På entréplan finns även tre sovrum, alla i bra storlek samt ett badrum med badkar. Badrummet renoverades 2020.

Källarplan har en mysig gillestuga som kan möbleras som tv-rum eller kanske efter barnens önskemål och bli till ett lekrum. Fönster som släpper in ljus och tar bort källarkänslan. Mer finns här nere en större tvättstuga, rejält tilltagen groventré, extrarum som kan nyttjas som sovrum, mer förvaringsutrymmen och ett helkaklat badrum.

På Kaplansvägen bor man på tacksamt cykelavstånd till förskola/skola, fotbollsplaner och affär som gör vardagen smidig och mer tidseffektiv.

Varmt välkomna till ett kanonhus där ni som familj kan flytta in och börja trivas med detsamma.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se