Havslätt

Lugnt och vackert havsläge i kuststadens bästa del

Visning Ekorrvägen
Kontakta mäklaren för visning

Havslätt | Ekorrvägen

Boarea
82.7 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
4 421 kr/mån
Pris
2 175 000 kr

I Oskarshamns vackra kustdel strax norr om centrum får du nu ett sällsynt tillfälle att bli ägare till en bostadsrätt med havsnära läge på riktigt. Från det nya kvarteret ner till sandstranden och båtbryggan är det endast en kortare promenad. Känn havsbrisen redan när du vaknar!

Kvarteret Havslättshöjden är inbäddad i en lugn och luftig villabebyggelse. Området har egen in- och utfart och sluttar mjukt ner mot viken. Kvarteret omfattar fyra moderna tvåplanshus i vinkel, klädda med liggande panel. Du kan välja mellan välplanerade treor och fyror med balkong eller uteplats. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats för bil och ett praktiskt förråd.

Det är inte så ofta i livet man får flytta in i ett alldeles nybyggt hem. Vi ser till att förlänga den sköna känslan genom att välja kvalitativa, tidlösa och gedigna material till inredningen. Samtliga golv i bostäderna har ett 3-stavs mattlackat ekgolv som standard, undantaget entrén där vi lägger lättskötta och snygga klinker. Badrummen är helkaklade och har en snygg och hållbar inredning. Köksinredningen kommer från Ballingslöv och vitvarorna från Electrolux. Om du vill addera något efter egna önskemål finns vårt tillvalssortiment att välja ur.

Kvarteret Havslättshöjden utformas som en ombonad ensemble bestående av fyra väldesignade vinkelhus. Här bor du med villakänsla i en ostörd gavellägenhet, fint inbäddad i det lugna
och strandnära villakvarteret. Områden har egen in- och utfart vilket ger dig en trygg miljö att bo i. Lägenheterna på 3 eller 4 rum har samtliga högklassig finish, gedigna material och väl valda inredningsdetaljer.

Du får 83 härliga kvadratmeter att inreda och göra till ditt hem. Lägenhetens hjärta utgörs av det öppna vardagsrummet med matplats i anslutning till köket. Härifrån är det bara några steg ut på den stora balkongen eller uteplatsen. Alla sovrum ligger ostörda, två har ljusinsläpp från två sidor. För klädförvaring finns en lyxig walk-in-closet. Badrummet är väl tilltaget och rymmer både tvättmaskin, torktumlare och bra förvaring

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se