Kvarnholmen

Påkostat boende mitt på Kvarnholmen

Visning Strömgatan 10A
Kontakta mäklaren för visning

Kvarnholmen | Strömgatan 10A

Boarea
67.5 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 373 kr/mån
Pris
2 925 000 kr

I höst gläntar vi på porten till Kvarnholmens bäst bevarade hemlighet! Välkommen till Strömgatan 10, mitt i centrum med ett avskilt, lugnt läge. Här hittar du varsamt totalrenoverade lägenheter med en fantastisk innergård. Här erbjuds allt från mysiga takvåningar med premiumutsikt över stadens takåsar till fina marklägenheter i söderläge. Gathuset är en karaktärsstark tegelbyggnad från 1880-talet med patina och mycket historia i väggarna.

Flertalet av bostäderna är utformade som 1,5-2 rum och kök, vilka är mellan 35 till 59 kvadrat och husets ena halva är utrustad med hiss. På varje våningsplan finns också en väldisponerad genomgångstrea på 69 resp. 76 kvadrat som vetter mot både gatan och gården. Fyra av lägenheterna kommer att förses med en egen balkong med ett vackert smidesräcke och trean på plan 3 utrustas med en egen takterrass. Högst upp i huset väntar fem fantastiska vindsvåningar med gott om ljusinsläpp, takkupor och charmiga snedtak.

När du passerat genom porten från gatan så möts du av en fantastisk innergård, en grön och skön ”wowupplevelse” mitt i stan! Omgiven av de gröna sedumtaken kan du sitta i det mjuka gräset under gullregnsträdet och njuta av eftermiddags- och kvällssolen som behagligt sveper in över gården. Som gjort för att koppla av med en spännande bok eller lyssna på din favoritpodd.

Strömgatan 10 ligger i kvarteret Gesällen som har gjort en resa från doldis till ett av stans mest eftertraktade lägen. Här bor du mitt i stan med hela centrumutbudet omkring dig men bor ändå på en lugn gata där du sover gott om natten. Med en välsorterad Hemköpbutik runt hörnet och Malkars gym i grannhuset är detta ett svårslaget läge för den moderna människan med höga krav.

Det högklassiga läget matchas med en inredning och komfort som tål att visas upp. Enstavsparkett frän Kährs i alla bostadsrum, golvvärme, kök från Electrolux med köksbänkar i marmor, helkaklade badrum med egen tvätt/tork – you name it! Ute på gården får du ett eget förråd för smidig förvaring av alla dina prylar.

Du kan läsa mer om projektet på projektsidan https://www.brfgesallen.se/

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se