Kvilla

Lantlig hästgårdsdröm

Kommande bostad
Visning Kvilla 134A
Kontakta mäklaren för visning

Kvilla | Kvilla 134A

Boarea / Biarea
310 / 1293
Biarea
1293 m²
Antal rum
9 rum
Tomtarea
90 000 m²

Vi vet att det finns gott om lantliga hästgårdsdrömmar som nu äntligen kan få gå i uppfyllelse. Kvilla 134A är verkligen möjligheternas fastighet, en hög boendekvalitet oavsett om du är hästägare eller ej. Du får tillgång till nybyggd maskinhall (325 kvm), stall (457 kvm), nybyggt garage (116 kvm), verkstad (120kvm), lada (160 kvm) och ett gårdshus (115 kvm) med goda uthyrningsmöjligheter. Utöver dessa byggnader så ingår cirka 9 hektar mark. Möjligheterna är som du förstår många!

Det smakfullt renoverade och påkostade huset om hela 310 kvm har en fått behålla den fantastiskt vackra originalcharmen samtidigt som det förärats med moderna funktioner och materialval. Villan är totalrenoverad och här är det verkligen inget som har lämnats åt slumpen. Nuvarande ägare har låtit göra renoveringen med en riktigt stilsäker och varsam hand.
Under utomhussäsongen njuter du och din familj av lata dagar vid poolen, bjuder in vänner till trevliga middagar på den väl tilltagna uteplatsen eller läser en god bok i den nybyggda pergolan. Du kommer troligen varken behöva eller vilja lämna hemmet, här finns ju allt du behöver.

Utemiljön är något utöver det vanliga då fastigheten omsluts av skog, beteshagar och en fin bymiljö. Det 457 kvadratmeter stora stallet har gjuten platta och nyligen fått el och vatten indraget. Under de senaste åren har det gjorts omfattande renoveringar och nybyggnationer, bland annat byggts en maskinhall och garage, gjutits en 4x8 meter stor pool, nytt värmesystem m.m. Kontakta oss för en utförlig renoveringsbeskrivning.

Kvilla har ett naturskönt och lugnt läge, här lever du ett fridfullt liv på landet och har samtidigt en smidig väg till Torsås, Bergkvara och Kalmar.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se