Läckeby

Tomt i populära Läckeby

Visning Fibervägen 8
Kontakta mäklaren för visning

Läckeby | Fibervägen 8

Tomtarea
796 m²
Pris
600 000 kr

Tomt med sällsynt centralt läge. Här hör du när skolan ringer in och ut och har bara 10 min till Kalmar. De som bor i Läckeby, trivs där. Kalmar Kommun skriver på sin hemsida: Läckeby - lite mindre, mycket bättre.
Läckeby är en gammal bygd från medeltiden men växte fram i samband med att en station förlades där 1897, något man kan se tydligt på de vackra sekelskifteshusen än idag.

I dag är Läckeby ett välmående litet samhälle, eller som många säger; en läcker by! Här bor cirka 1 000 personer och det finns ett rikt föreningsliv, affär, pizzeria, gårdsbutik och många mindre företag. En lantlig idyll men samtidigt nära till service.

Orten består av vackra hus, en bra skola och en stor fotbollsklubb. Det ligger mellan flera herrgårdar och små slott som Läckeby gård, Björnö slott och Stävlö. Frågar du en läckebybo svarar de nog ungefär samma sak men också att byn är så trevlig. Här firar vi Ironman som går genom byn varje år med eget liveband, här har vi cykelfest, hembygdsdag, bouleturnering, Cidden Cup, fester i bygdegården och mycket mer.

Kommunalt vatten, avlopp och dagvatten.
Fiber och El vid tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se