Oxhagen

Fin fyra med inglasad balkong

Visning Gustaf Adolfs väg 4
Tor 25 Februari
Kontakta oss för tidsbokning

Oxhagen | Gustaf Adolfs väg 4

Boarea
95 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
4 556 kr/mån
Pris
1 490 000 kr

Varmt välkommen till Gustaf Adolf väg 4 och en mycket välplanerad och hemtrevlig fyra. Hemmet bjuder på ett riktigt fint ljusinsläpp med sina fönster i tre olika väderstreck. Nyligen fick stora delar av boendet nylagda trägolv och ljusa väggar som ger hela bostaden ett fräscht intryck.

Lägenheten bjuder på ett fint grått och välutrustat kök som sattes in 2020. Med en bänkskiva i trä och stenskiva som stänkskydd får köket ett stilrent utseende. Framför ett stort fönster får matbord för fyra personer plats. Utrustningen består av hel kyl och frys i rostfritt utförande, inbyggnadsugn samt micro, induktionshäll, fläkt och diskmaskin.

Ett stort sällskapsrum som ger utrymme för flera möbleringsmöjligheter, här får matbord, soffgrupp och TV gott om plats. Stora fönster i två väderstreck låter ljuset strömma in. Sällskapsrummet förlängs i och med den stora inglasade balkongen som ger hemmet ett rum till att vistas i. Med sitt härliga toppläge bjuds du på en läcker utsikt.

Vidare har hemmet tre fina sovrum med nylagda golv och nymålade väggar. Det största av sovrummen ligger i anslutning till både kök och sällskapsrum. De andra två sovrummen är lika stora och passar utmärkt som barnrum, kontor eller gästrum. Två toaletter är perfekt att ha om du vill undvika köbildning när familjen ska iväg på morgonen. Det stora badrummet är helkaklat och har dusch, toalett, handfat med kommod, handdukstork och spegel. Den mindre gästtoaletten har toalett och handfat.

HSB Opalen är en välskött och omtyckt förening. Bosätter du dig här på Gustaf Adolfs väg har du gångavstånd till förskola/skola, köpcentrumet Giraffen med hela dess utbud, Skälbys strövområden och endast en kort väg med cykel eller bil in till centrum.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se