Djurängen

Gavelfemma i ett gott skick

Visning Skräddaretorpsvägen 21B
Kontakta mäklaren för visning

Djurängen | Skräddaretorpsvägen 21B

Boarea
111 m²
Antal rum
5 rum
Månadsavgift
5 730 kr/mån

Nu kan vi äntligen presentera en mycket fint renoverad gavelfemma i en välskött förening. 2019 vitmålades samtliga väggar och tak samtidigt fick alla rum ny askparkett. Ljusa färger och enhetliga golv ger hemmet en enhetlig och stilren känsla.

Köket renoverades 2018 och fick då ljusa luckor, mörkare bänkskiva och ljust kakel. Nuvarande ägare har tagit upp en halvvägg mellan kök och sällskapsrum, i och med det får du en mer öppen och social planlösning. Sällskapsrummet är i bra storlek och här når dagsljuset in från två olika väderstreck. Du får rum med större soffa, TV, hyllor och matmöblemang. Från sällskapsrummet tar du dig vidare ut till den inglasade balkongen, en balkong du kan nyttja så gott som året om.

Den här bostadsrätten har något så ovanligt som fyra sovrum. Ett av sovrummen agerar idag walk-in-closet men du gör enkelt om det till ett sovrum igen om så önskas. Det större av sovrummen passar perfekt som föräldrasovrum, här får du nämligen plats med dubbelsäng, nattygsbord och garderober.

Ett duschrum med fönster, här finns tvättpelare, handdukstork, toalett och dusch. I övrigt finns en gästtoalett, perfekt om ni är flera i familjen eller får övernattande gäster.

Bosätter du dig på Skräddaretorpsvägen bor du i ett lugnt område med cykelavstånd till skolor/förskolor, universitetet, mataffärer, centrum, Hansa city och natursköna Skälby. I föreningen finns det ett övernattningsrum som dina gäster kan hyra, en festlokal och bastu.

Den här bostaden står redo för att dig att flytta in och börja trivas från dag ett!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se