Skälby

Trivsam trea i lugnt område

Visning Jacob Smålännings gata 8A
Tis 20 April
Kontakta mäklaren för tidsbokning
Budgivning
Budgivning pågår

Skälby | Jacob Smålännings gata 8A

Boarea
69 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
3 795 kr/mån
Pris
1 490 000 kr

På Jacob Smålännings gata, närmare bestämt i uppgång 8A har en trivsam trerummare bestämt sig för att bjuda in en ny ägare. Bostaden du har framför dig har en fin känsla och är väldigt bra planerad. Du bosätter dig på våningsplan nummer två och i huset finns det hiss.

Tycker du om att baka, laga god mat och sedan sitta ner och njuta av den? Perfekt!, här finns ett hemtrevligt kök där ett större matmöblemang får plats. Rymligt sällskapsrum med stort fönsterparti och ett fint ljusinsläpp. Rummet gör enkelt plats för din soffa, soffbord, hyllor och matbord. Bostadens två sovrum är båda i bra storlek vilket gör rummen både lättmöblerade och funktionella. Renoverat badrum badkar, infällda spotlights och modern inredning.

Just nu genomgår föreningen en större renovering. Alla balkonger ska nämligen bli större och samtidigt glasas in. Om några veckor ska allt vara klart och då har hemmet verkligen fått ett rum till att vistas i. Avgiftshöjning för balkongrenoveringen är redan gjord.

På Jacob Smålännings gata bor du med ett smidigt cykelavstånd in till centrum. I närområdet finns Skälbys mysiga grönområden, utegym, mataffär, skola, förskola m.m. Du bor i ett lummigt och lugnt område och har samtidigt endast en kort väg in till centrum, en perfekt kombination!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se