Bergavik

Påkostad villa i attraktiva Bergavik

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Floravägen 27
Kontakta mäklaren för visning

Bergavik | Floravägen 27

Boarea / Biarea
166 / 100
Biarea
100 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
734 m²
Pris
5 490 000 kr

Floravägen 27, ett av Bergaviks häftigaste hus! Med sin pampiga exteriör står det stolt på en attraktiv hörntomt. Den väl genomtänkta renoveringen har gjorts med påkostade och smakfulla materialval. Det här huset har verkligen som klyschan säger, ”det lilla extra".

Entréplan bjuder på ett välutrustat kök som ligger med öppen planlösning till sällskapsrum. I mitten av sällskapsrummet finns en öppen spis, perfekt under kalla höst- och vinterkvällar. I övrigt bjuder första boendeplanet på ett sovrum, helkaklat badrum samt en välkomnande och praktisk hall. Det rymliga och inglasade uterummet har använts flitigt av nuvarande ägare. Från uterummet tar du dig vidare ut till baksidans altan. Altanen ligger helt insynsskyddad och har ett utomhuskök i trä och betong, den givna platsen för umgänge och matlagning under utomhussäsongen.

Via en stilfull trappa når du husets fantastiska ovanvåning som restes 2016/2017. Samtliga rum har förärats med golvvärme och stavparkett från Kährs. Takhöjden, stora fönsterpartier och infällda spotlight har gett våningsplanet en helt unik karaktär. Här uppe finns två sovrum (som med enkla medel kan bli tre), ett helkaklat badrum, klädkammare, stort sällskapsrum samt två balkonger i olika väderstreck.

Bostadens fräscha källarplan ger utrymme för det som passar just din familj allra bäst. Här finns möjlighet att skapa ett gym, gästrum eller kanske ett uppskattat sovrum till tonåringen. Stor tvättstuga med nya maskiner. Helt enkelt en källare som passar för både boende och hobbyaktiviteter.

Din bil kan du smidigt parkera i det isolerade garaget som nuvarande ägare lät bygga 2018. Har ni fler än ett fordon kan ni med fördel placera dessa på den stenlagda uppfarten.

Bergavik är ett av Kalmars mest populära områden, vi förstår verkligen varför. Här bor du i ett uppväxt och familjärt villaområde. Vårt vackra Kalmarsund och fina badplatser når du med ett par minuters promenad. Även skola, förskola, mataffär och vackra strövområden ligger på behagligt promenadavstånd. Väljer du istället att hoppa upp på din cykel så kan du nå Kalmars centrumkärna på drygt tio minuter.

Floravägen 27 hälsar dig välkommen att njuta av en riktigt hög boendekvalitet!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se